Verzenden & retourneren

VERZENDEN

Bij Cosmic Cowboys verzenden we bestellingen die afgerond en betaald zijn op werkdagen vóór 17.00 uur altijd dezelfde dag. Bestel je na 17.00 uur, in het weekend of op feestdagen, dan wordt je bestelling de eerstvolgende werkdag verzonden. 

Je betaalt binnen Nederland €6,95 verzendkosten. Wij versturen met PostNL pakketpost. Bij verzending naar Duitsland & België zijn de verzendkosten €9,95.

Verzendingen naar andere landen dan Nederland, België en Duitsland is ook mogelijk. Neem in dit geval even contact op met onze klantenservice, +31 (0)20 - 6 738 238 of [email protected] Ook onze buitenlandse pakketten worden verstuurd via PostNL.

RUILEN & RETOURNEREN

Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je online aankoop, dan kun je de ongedragen artikelen op eigen kosten retourneren binnen 14 dagen na ontvangst. Indien je artikelen wilt ruilen, neem dan telefonisch contact op met onze klantenservice. Telefoonnummer: 020 6 738 238

Artikelen moeten (indien redelijkerwijs mogelijk) onbeschadigd worden geretourneerd met de labels nog bevestigd. Wanneer artikelen beschadigd zijn of anderszins in onacceptabele staat verkeren, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de waardevermindering.

Je kunt kiezen om je artikel om te ruilen voor een andere maat of andere kleur óf het artikel te retourneren. Volg hiervoor onderstaande instructies 'werkwijze voor een retour'.

Indien je aangeeft je geld terug te willen ontvangen, wordt je retour zo spoedig mogelijk terug betaald, uiterlijk binnen 14 dagen na aanmelding van je retour. Je hebt recht op teruggave van het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele verzendkosten van de heenzending. De kosten van de retourzending komen voor jouw rekening.

Werkwijze voor een retour:
Het aanmelden van een retour kan via de webshop, d.m.v.
- inloggen (rechts boven)
- druk op "mijn bestelling"
- selecteer het artikel door er dubbel op te klikken
- vul het aantal in en de reden van retour
- druk op retourneren

Reden voor retour: bv - te klein - te groot - voldoet niet aan verwachting - klacht (neem liever eerst contact met ons op) - verkeerd artikel ontvangen - toch niet mijn smaak...

Alle goederen worden bij ontvangst geïnspecteerd.
Artikelen moeten (indien redelijkerwijs mogelijk) onbeschadigd worden geretourneerd met de labels nog bevestigd.
Wanneer artikelen beschadigd zijn of anderszins in onacceptabele staat verkeren, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de waardevermindering.

Binnen 14 dagen ontvang je een terugbetaling voor de geretourneerde artikelen op de rekening die je hebt gebruikt voor de originele aankoop. Verzendkosten zijn voor eigen rekening. We zijn niet verantwoordelijk voor artikelen die ten onrechte naar ons worden teruggestuurd.
We raden je aan om gebruik te maken van een bezorgdienst die je verzekert voor de waarde van de producten die je terugstuurt, of je een bewijs van verzending geeft.

Herroepingsrecht
Je hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld.
Indien je aangeeft je geld terug te willen ontvangen, wordt je retour zo spoedig mogelijk terug betaald, uiterlijk binnen 14 dagen na aanmelding van je retour.
Je hebt recht op teruggave van het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele verzendkosten van de heenzending. De kosten van de retourzending komen voor jouw rekening.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag:
- Waarop het artikel in je bezit is:
- Bij meerdere artikelen in een bestelling, die afzonderlijk worden geleverd: waarop je het laatste artikel hebt ontvangen.
- Bij een artikel dat uit verschillende onderdelen bestaat: waarop je het laatste onderdeel hebt ontvangen.

Je maakt gebruik van het herroepingsrecht door:
- Het geven van een retouropdracht via een mail naar [email protected]
- Na het aanmelden van je retourzending, heb je nog 14 dagen gelegenheid om het artikel daadwerkelijk te retourneren.
Het modelformulier voor herroeping vind je hier.

Klantenservice
Telefoon: 020 - 6 738 238
E-mail: [email protected]
Op werkdagen van 09.00 t/m 17.00 (UTC+01:00)

Retour adres
DFF. fulfilment center
T.a.v. retouren CC/je ordernummer
Hoofdstraat 48
7061 CL Terborg
The Netherlands